храна подходяща за из път

На всички ни се налага да пътуваме по-една или друга причина, често при подобни пътувания избора на храна е ясен – кроасани, вафли, чипсове и други вкусотии от магазина по път. Но това просто не е възможен избор за трениращите хора, които винаги трябва да се хранят добре и с добра порция протеин на всяко хранене. За това днес ще споделим 3 храни които са подходящи при пътувания, те не вземат място, не са безвкусни и в същото време са с добра порция протеин. Освен за путувания, може да ги вземете и на работа или дори в училище, в раница на гърба.

Риба тон

Рибата тон обикновено се отваря лесно, ако има пръстен за отваряне, но ако няма ще ви трябва 1 отварачка и една виличка и сте готови. Имате добра порция белтък, в малка и компактна кутийка. Ако разбира се искате да се овкуси, може да добавите картофена салата и да получите пълноценен и вкусен обяд, които може да овкусите по ваш вкус.

Бадеми

Ядките винаги са добър избор, те съдържат полезни мазнини, добри калорични стойности и най-важното добро количество белтък. В 100грама бадеми има над 600kcal и ~20грама белтък. Най-добре е да ги ядете сурови, тъй като често при преработката на продуктите те губят дота от полезните си вещества.

Варени яйца

Варенето на яйца е лесно като детска игра, освен това са лесни за пренасяне и с помощта на малко ножче, подправки и вилица може да получите много вкусно, полезно и богато на белтъци ядене, което да ядете почти навсякъде!

Ако и вие имате подобни храни за из път, може да ги споделите в кометнарите.

By Admin

Вашият коментар