По една или друга причина мнозина предпочитат тренировката у дома, освен уюта и спокойствие може да се получи и много добра концентрация над тренировката без излишно разсейване. Специално за тези от вас които са решили да тренират гръбните мускули днес ще представим една домашна тренировка, която много добре ще натовари гърба ви.

Тренировката се състой от 3 суперсерии. Изпълнете една суперсерия (изпълнете едното и другото упражнение без почивка между тях), след което починете 2 минути и повторете 2 пъти (общо 3 изпълнения на всяка суперсерия). Повторенията трябва да са между 8-10 за всяко упражнение. След като приключите със суперсерията приминете към следващата.

 

Допълнителна информация

*Едно много добро упражнение за гръб е набирането, което тези от вас които сметнт за добро и успеят да намерят удобно място за изпълнение, било то лост за врата или дори футболна врата в близкото училище, е добре да изпълнявате заедно с останалите упражнения от тази тренировка!
За да се получи и добра тренировка на гърба е добре да имате дъмбели, в противен случаи остават възможни само набиранията.

By Admin

Вашият коментар