Здравейте в Za-Fitnes.com – образователен сайт за фитнес, спорт, тренировки, хранене и здравословен начин на живот. Ако си човек, който иска да се образова и да достига нови хоризонти, ти си на правилното място.

Този сайт бе започнат с цел да споделя своите знания, опит и страст към фитнеса и спорта, с надеждата, че ще е от помощ на всеки, който търси информация и насоки.

ЗА КОГО Е „ЗА ФИТНЕС“?

Искам да помогна на всеки, който иска да води по-активен и здравословен начин на живот. Старая се да помогна на всеки, независимо дали сте начинаещи или напреднали.

Сайтът ще е подходящ за теб, ако искаш да намериш отговори на следните въпроси:

  • Как да започна да тренирам фитнес?
  • Как да кача мускулна маса?
  • Как да се изчистя и да направя релефни мускули?
  • Как да отслабна?
  • Какви храни да избягвам и как да се храня по-здравословно?
  • Как да бъда по-силен и енергичен?

Целта ми не е да ти налагам моето мнение. Не съм от тези, които ще те преследват с флаери и натяквания, как трябва да ядеш това, а не онова. Моята цел е да ти дам знания, да ти покажа вратата, а дали ще влезеш през нея, и коя врата ще избереш, зависи изцяло от теб.

Статиите тук са смесица между моя опит и познания във фитнеса и полезна информация от научните изследвания в областта на тренировките и храненето от водещи личности.

Няма да те залъгвам как, ако искаш да отслабнеш  или да качиш маса трябва непременно да си купиш (за предпочитане от мен) тази или онази хранителна добавка.

За мен на първо място винаги е било изграждането на добра база от знания свързани с правилното хранене и начин на живот преди всичко, хранителните добавки идват след това, като съвсем спокойно може и без тях.

БЛАГОДАРЯ ТИ!

Надявам се, че в лицето на сайта ми ще намериш полезна иформация и ценен помощник не зависимо какви са твоите фитнес цели на този етап.

Ако имаш някакви въпроси, свързани със сайта, не се притеснявай да се свържеш с мен.

Благодаря ти за вниманието!