Арнолд Шварценегер реч
Арнолд Шварценегер реч
Арнолд дава една безкрайно мотивираща реч в Университета на Хюстън.

Историята на арнолд шварценегер е една от най-вдъхновителните и мотивиращи неща които можете да прочетете.

Арнолд доминира в почти всички сфери с които се е захванал. Като се започне от сцената на мр. олимпиа където и до ден днешен е легенда, минем през холивуд с филмите с които мноог хора са израснали и се стигне до политическата сцена.

И това са само част от по-известните му постижения. Арнолд прави милиони още преди да стигне до хoливуд и да започне с филмите. Той се е занимавал със строителство и недвижимите имоти. Имотите които е прижавал са му донесли първите милиони.

Ще забележите нещо общо между всичките правила. Те всички се отнасят за вас. За това какво вие правите, какво вие мислите и какво вие искате да постигнете. И ако наистина го искате то ще намерите начин, а ако не извинения.

Арнолд навярно нямаше да достигне върховете които е достигнал ако се е усланял на съветите на неговите родители или обикновенни хора, или приятели които е имал. Всеки път когато са му казвали че нещо не е за него и няма как да успее той е доказвал противното.

Шестте правила на Арнолд Шварценегер

1. Вярвай във себе си

Неговото първо правило е насочено към вярата в себе си. Ако не вярваме достатъчно в себе си няма как да постигнем каквото и да било.

Всичко започва от нас – ние сме основата. Ако основата е нестабилна то тогава цялата сграда може да рухне.

Работете върху това да изградите своето самочувствие. А после всичко ще започне да се нарежда.

2. Наруши правилата

Както той сам казва, „Какъв е смисълът да сте на тази земя ако единственото което искте да бъдете е като всички останали?“ Арнолд продължава с “ Единственият начин по който стигнах до където и да било е като нарушавах някои правила.“

Не става на въпрос за нарушаване на закона.

Нещо различно той подсказва да не бъдем част от стадото, а да мислим извън спуснатите ни отгоре граници. Трябва да имате малко по-разчупено мислене. И разбира се да знаете кои правила могат да се нарушават и кои не.

Ако следвате всички останали накрая ще се озовете където са всички останали. Това е.

3. Не се страхувай да се провалиш

Арнолд обяснява как е бил готов да се провали във всяко едно начинание. И насърчава да не се страхуваме да вземаме решения. Не можем винаги да сме парализирани от страха.

Вземането на решение не е лесно. Особено в днешния свят където всичко зависи от някой друг. От мениджъра, от шефа.

Това изгражда страх от поемането на първите стъпки от това да рискуваш. Този страх може да трае цял живот, а накрая когато погледнете назад ще видите само страх и изпуснати моменти.

Провала е моментен но съжалението за цял живот.

4. Не слушай хората които ти казват че няма как да стане

Арнолд споменава колко много обича да чува че нещо е невъзможно, че никой не го е правил преди.

И ето защо. Защото когато той го постигне това означава че той ще бъде първият в историята който го е правил. И какво по-голямо признание от това?

Винаги ще има хора които ще ви кажат че това или онова не може да се постигне, не е за вас или не можете да го направите. Че е по-добре да се откажете.

Но ако ги послушате тях, какво печелите? Може и да се провалите един или няколко пъти но е по-добре да сте опитали. Защото тези които ви казват че еди-какво си е невъзможно са тези които не са опитвали и няма и да опитат.

Нима искате да бъдете като тях?

5. Работи здравата

Никой никога не е бил успешен без да е работил здраво. Истината е че няма преки пътища към успеха. Разбира се че има хора които искат да ви обедят в обратното. А защо ли го правят?

Работете яко, дайте всичко от себе си дори повече и ще успеете. Простичко е.

6. Помогни обратно

Арнолд съветва независимо от това по кой път тръгнете винаги трябва да намерите време и да помогнете обратно на хората. Когато помагате това ще ви даде чувство на удовлетвореност което ще е по-хубаво от каквото и да е друго.

Не се затваряйте в себе си мразейки всички.

Върнете обратно на хората помогнете им и всичко това ще допренесе за увеличаването дори и с малко на доброто в света и хората.

By Admin

Вашият коментар